Airhockey

Airhockey games zijn meestal de meeste gebruikte tafels binnen een speelhal en het is leuk voor mensen van jong tot en met oud. Win jij met kracht of speel je meer tactisch door goed te mikken? Bepaal altijd jij eigen tactiek om het spelletje te winnen, zowel in het echte leven als online. De speeltafels in een speelhal zijn vaak goed verlicht zodat de puck goed in de gaten gehouden kan worden, let altijd op dat deze puck niet tegen je handen aanvliegt, want dit kan ontzettend hard aankomen.

Speel alleen

Wanneer je geen beschikking hebt over een airhockey game tafel en er geen medespeler in de buurt is waarmee je kan spelen is de oplossing gemakkelijk te vinden op het internet. Speel tegen de computer en probeer hem uit te schakelen door zoveel mogelijk te scoren in zijn doel en jouw doel leeg te houden. Nog een voordeel van het online airhockey spelen is dat er geen geld in de tafel gedaan hoeft te worden. Speel airhockey dus altijd gratis en op ieder moment dat jij zelf wilt.

Sfeer verschil

Er worden ontzettend veel online airhockey games aangeboden die allen weer erg verschillend zijn. Zo vind je fel gekleurde tafels met allerlei leuke kleuren of kun je er ook voor kiezen om op een bijna realistische tafel te spelen. Jij speelt dus jij kiest in welke omgeving jij wilt spelen. Speel in het begin van het spel tegen wat mindere tegenstanders zodat je eenvoudig in het spel komt, wanneer je wint ga je verder en worden de tegenstanders steeds genadelozer. Kijk eens hoe ver jij komt en wie weet sla jij de nummer een wel van zijn troon.

Artikelen

Air Hockey 7

Scoor met je eigen gekozen karakter zoveel mogelijk punten bij je tegenstander door de puck bij hem of haar in het doel te kaatsen en jouw doel leeg te houden. Ben jij snel genoeg om je tegenstander te omzeilen of heb jij het scorend vermogen meer te danken aan je kracht. Vindt het allemaal uit met dit leuke online spelletje.

Lees meer...

Airhockey 5

In deze professionele omgeving wordt het makkelijker om te scoren, probeer de puck bij je tegenstander in het doel te kaatsen. Een speciaal element bij deze game zijn de sterren, wanneer je deze raakt krijg je extra punten, waardoor de kans groter wordt om te winnen. Bij de winst van de game ga je door naar een volgende ronde met een nieuwe tegenst

Lees meer...

Grijpautomaat

Dit leuke grijpautomaat spel is een goede replica van de echte automaten met nog een extra moeilijkh

Lees meer

Coin Pusher Mania

Een kermistopper dat iedereen wel kent, de muntenschuiver. Laat op het juiste moment het muntje op d

Lees meer

Air Hockey 7

Scoor met je eigen gekozen karakter zoveel mogelijk punten bij je tegenstander door de puck bij hem

Lees meer