Muntenschuivers

Hoor je de muntjes al vallen wanneer je aan een van de online muntenschuivers denkt? Het spel dat draait om de juiste timing en de goede plek om je eigen muntje te laten vallen. Probeer zoveel mogelijk extra punten en nieuwe muntjes te verkrijgen. Ben jij handig genoeg om dit te kunnen realiseren? Speel dan een van de muntenschuivergames op Plygrnd.nl

Niet meer los te laten

Eenmaal begonnen aan een van de vele verschillende muntenschuiver spelletjes dan is er geen stoppen meer aan. Wanneer je het muntje laat vallen schuift meestal de rest van de munten een stukje op maar je wilt natuurlijk doorgaan totdat er heel veel muntjes weer in het bakje vallen.

Hoge en lage punten

In de vele muntjesschuifkasten zitten er tussen de muntjes een aantal plastic plaatjes met punten erop. Zo zijn er kasten die alleen maar lage punten bevatten en kasten die alleen maar hoge punten bevat. Het verschil bij deze muntjesschuifkasten is dat de kasten met de lage punten meer van deze plastic plaatjes heeft en de kasten met hoge punten hebben vaak maar een aantal van die plastic plaatjes. De plastic plaatjes kunnen verzameld worden en erna ingeruild worden voor een mooie prijs. Hoe meer punten jij als speler hebt hoe mooier en groter de prijs natuurlijk is.

Start vandaag nog met oefenen

Ze zeggen wel eens; oefening baart kunst, dit geldt ook voor dit spel. Begin daarom met oefenen hier online zodat je zonder eigen inzet toch lekker kunt spelen, wanneer je zeker van jezelf bent kun je erna het echte werk gaan uitvoeren in een speelhal of op de kermis en wie weet loop jij naar huis met mooie prijzen!

Artikelen

Coin Pusher Mania

Een kermistopper dat iedereen wel kent, de muntenschuiver. Laat op het juiste moment het muntje op de juiste plaats vallen en probeer zoveel mogelijk nieuwe muntjes te krijgen, het belangrijkste aan dit spel is om de plastic plaatjes met punten te verkrijgen zodat je naderhand mooie prijzen uit kunt kiezen.

Lees meer...

Interland voetbal

Het originele voetbal spelletje kan beoefend worden met deze voetbal game, kies zelf met welk team j

Lees meer

Hip hop dansen

Ben jij de nieuwe hip hop sensatie en staat er een sprankelende carrière op je te wachten? La

Lees meer

Blackjack Classic

Behaal de score van 21 of probeer de score er zo dicht mogelijk onder te krijgen bij het bekende spe

Lees meer