Playground games

Playground games zijn vaak te vinden in het echte leven in een speelhal of luna park. Voor iedereen is er wel wat te doen of je nu een jongen of meisje bent. Iedereen heeft wel een favoriet wanneer zij naar de speelhal gaan maar wat nou als er geen mogelijkheid is om naar zo'n speelhal te gaan of er niemand is die met je mee wilt? Dan biedt het internet jou de mogelijkheid om vele van deze spelletjes ook online te spelen. Geniet dus direct van het plezier van playground games achter jouw computer.

Gratis spelen

Vaak wanneer er een bezoekje gedaan wordt aan een speelhal moet er voor bijna alle games betaald worden, voor een groot gezelschap lopen de kosten dus al vaak heel snel op of voor kinderen die krap bij kast zitten is het ook zonde om hun geld zomaar uit te geven. Wees verantwoord en laat hen online hun favoriete spel gratis spelen zodat ze toch het plezier beleven dat ze ook in een speelhal zouden hebben zonder alle kosten die eraan verbonden zijn.

Verschillende games

Een speelhal heeft veel verschillende spelletjes te bieden aan zowel jongens als meisjes, begin met vette actie achter een van de race schermen en neem plaats om een van de motors of auto's. Voor de meisjes zijn de dansspelletjes ontzettend populair, bij dit interactieve spel moeten de spelers op een veld gaan staan en iedere pijl raken met hun voeten, ze dansen dus echt! Al deze en nog meer spelletjes zijn dus allemaal online te vinden.

Tip: load game

Artikelen

Hip hop dansen

Ben jij de nieuwe hip hop sensatie en staat er een sprankelende carrière op je te wachten? Laat zien wat je waard bent met dit spel online, maak de bewegingen door middel van de pijltjes, want je moet op het juiste moment het juiste pijltje indrukken. Hou jezelf dus goed in het ritme en scoor zo je punten om verder te komen.  

Lees meer...

Motorbaan Racen

Niet alle racegames worden uitgevoerd in een auto, deze is speciaal doordat hij gereden moet worden op een motor. Ben jij de nieuwe coureur van Ford? Bewijs jezelf om zo snel mogelijk de finish te halen en concurrenten achter je te laten. Bestuur met behulp van de pijltjes op je toetsenbord jezelf naar de finish.

Lees meer...

Roulette

Het bekende casino spel waar iedereen zich wel een keer aan waagt. Speel op deze mooie tafel en zet

Lees meer

Motorbaan Racen

Niet alle racegames worden uitgevoerd in een auto, deze is speciaal doordat hij gereden moet worden

Lees meer

Grijpautomaat

Dit leuke grijpautomaat spel is een goede replica van de echte automaten met nog een extra moeilijkh

Lees meer