Voetbal games en boxbal games

Zelf een grote voetballer of gewoon een grote fan? Vindt allerlei spelletjes in de categorie voetbal hier online. Misschien ben jij wel de nieuwe Messi in het elftal en help je het hele team naar een overwinning. Speel alleen of tegen andere, kies je eigen teams en bepaal zelf hoe groot je wordt of ga voor een andere uitlaatklep en leef je uit met een van de vele boxbal games.

Geen standaard voetbal

De meeste spelletjes die aangeboden worden onder de categorie voetbal zijn niet het standaard spelletje voetbal dat we kennen met de twee elftallen tegenover elkaar. Vele spelletjes hebben elementen van het voetbal verwerkt zoals het hooghouden van de bal, hierbij speel je alleen en is het de kunst om de bal zo vaak mogelijk hoog te houden vaak met de voeten of met het hoofd. Een belangrijk deel van voetbal is dat een penalty altijd nuttig gebruikt moet worden, hierop is door spelletjesmakers ook ingespeeld, oefen jouw gerichtheid met een van de leuke penalty spelletjes en wie weet scoor jij straks in het echte spel ook wel een mooie penalty. De keuze is dus enorm wanneer het aankomt op voetbal games, kies jouw favoriet en probeer er in uit te stralen. Wie weet ben jij straks dus niet alleen een topper op het echte grasveld maar behaal je ook highscores online.

Boxbal games

De ruige jongens op de kermis zie je vaak hard slaan op een van de vele boxbal games die verspreid staan over het terrein, hiermee kunnen ze vergelijken wie het hardste slaat. Dit spel is ook online te vinden en er kan dan gezien worden wat jouw kracht is. Heb jij de kracht van een meisje of steek je toch met kop en schouder boven iedereen uit, deze games kunnen het jou vertellen. Nieuwsgierig waar jij op beland? Speel dan een van deze games.

Artikelen

Interland voetbal

Het originele voetbal spelletje kan beoefend worden met deze voetbal game, kies zelf met welk team je wilt spelen en versla je tegenstanders door zo veel mogelijk te scoren en jouw eigen doel leeg te houden. Wie weet ben jij wel de nieuwe legende op voetbal gebied en wordt je onverslaanbaar.  

Lees meer...

Tooncup 2013

Speel voetbal in een hele andere omgeving dan je gewend bent met de figuren van cartoon network. Kies wie je wilt zijn en laat zien dat je de beste bent. Scoor bij de tegenstander en probeer geen scores tegen te krijgen om de wedstrijd te kunnen winnen. Maak je team onoverwinnelijk

Lees meer...

Big money game

Een echte replica uit DE gokstad van de wereld; Las Vegas. Zet in op deze fruitkast en laat de spann

Lees meer

Blackjack Classic

Behaal de score van 21 of probeer de score er zo dicht mogelijk onder te krijgen bij het bekende spe

Lees meer

Europees Blackjack

Speel in deze professionele setting een van de meest bekende game die er bestaat. Let goed op de kaa

Lees meer