Over ons

Tegenwoordig wordt bijna alles online gedaan, dit geldt ook voor games spelen. Plygrnd.nl biedt daarom games aan voor iedereen,van jong tot oud; voor jongens en meisjes, de mogelijkheid is dus groot dat er een game tussen zit waar jij uren mee kan vertoeven. Waan je als een gast in het casino, of beleef de vreugde van een topvoetballer op het voetbalveld. Begin je game in je pauze, na een stressvolle dag op het werk of gewoon omdat je er zin in hebt.

Variatie van de bovenste plank

Het team achter Plygrnd.nl is erg gevarieerd, dit is dan ook terug te zien in het aanbod dat wij te bieden hebben. We willen deze site zo aangenaam mogelijk maken voor jou als bezoeker en daarom bieden wij wel een gevarieerd aanbod aan maar staat de site niet overvol met spelletjes waarvan sommige misschien wel nooit gespeeld worden. Wij hebben gekozen voor de spelletjes waarvan wij vinden dat zij niet mogen ontbreken op een goede spelletjes site. Plygrnd.nl hoopt dus dat wij de smaken van onze bezoekers zo goed mogelijk vertaald hebben zodat jij graag terugkeert naar Plygrnd.nl om weer jouw favoriete game te spelen.

Ontdek alles games online

Wij als team van Plygrnd.nl zouden graag van jou horen wanneer er volgens jou echt een game ontbreekt zodat wij hier weer op in kunnen spelen. De fijnste speelomgeving proberen wij te creëren voor jou en verwelkomen je met veel plezier, of je nu de eerste keer onze site bezoekt of al vaker bezoeker bent geweest, jij bent altijd welkom!

Tooncup 2013

Speel voetbal in een hele andere omgeving dan je gewend bent met de figuren van cartoon network. Kie

Lees meer

Blackjack Classic

Behaal de score van 21 of probeer de score er zo dicht mogelijk onder te krijgen bij het bekende spe

Lees meer

Grijp het speelgoed

Ben jij op de kermis altijd te vinden bij de grijpautomaten en win je hier dan ook vele prijzen van

Lees meer